FodboldBaggrund

Fodbold

For fodboldspillere kan vi tilbyde kampe og træning på såvel kunstgræs som på græsbaner af høj kvalitet.

Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel er ejet af Fortuna Hjørring, som er én af Danmarks førende klubber indenfor kvindefodbold. Derfor har vi muligheden for at tilbyde vores gæster træning med Fortunas trænere, som alle har UEFA A-licens.

I Park Vendia har vi ligeledes et stort Vandhus, hal til indendørs træning samt fitnessfaciliteter. Alt sammen til rådighed for vores gæster.

Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel står til rådighed mht. planlægningen af jeres træningslejr, således vi er sikre på, at I får de optimale forberedelser forud for sæsonen.

 

Goal Station - Fodbold

image001

Goal Station – en ny revolutionerende træningsmetode til at udvikle dine fodboldfærdigheder. Goal Station træning er et positionsbaseret træningssystem – Det næste træningsniveau. En positionsbaseret træning med en ekstrem høj gentagelseseffekt. Systemet kan genskabe alle mulige kampsituationer, og du kan opnå følgende data:

1. Hvor hurtig du er?

2. Hvor effektiv du er?

3. Din succesrate.

 

Systemet er baseret på den nyeste teknologi, og du kan aldrig blive bedre end systemet. Det kan køre hurtigere og har forskellige niveauer. De 2 primære faktorer er den avancerede boldmaskine og Fitlight, som er trådløs og styres via en Ipad – spillernes bevægelser/reaktioner aktiverer boldmaskinen. 

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter