Faciliteter

  • TV, bad og toilet på alle værelser.

  • Gratis WI-FI på hele centret.

  • Træning i topmoderne fitnesscenter.

  • Alt ligger inden for 100 m.

Sport

Fodbold

For fodboldspillere kan vi tilbyde kampe og træning på såvel kunstgræs som på græsbaner af høj kvalitet.

Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel er ejet af Fortuna Hjørring, som er én af Danmarks førende klubber indenfor kvindefodbold. Derfor har vi muligheden for at tilbyde vores gæster træning med Fortunas trænere, som alle har UEFA A-licens.

I Park Vendia har vi ligeledes et stort Vandhus, hal til indendørs træning samt fitnessfaciliteter. Alt sammen til rådighed for vores gæster.

Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel står til rådighed mht. planlægningen af jeres træningslejr, således vi er sikre på, at I får de optimale forberedelser forud for sæsonen.

Goal Station - Fodbold

Goal Station – en ny revolutionerende træningsmetode til at udvikle dine fodboldfærdigheder. Goal Station træning er et positionsbaseret træningssystem – Det næste træningsniveau. En positionsbaseret træning med en ekstrem høj gentagelseseffekt. Systemet kan genskabe alle mulige kampsituationer, og du kan opnå følgende data: 1. Hvor hurtig du er? 2. Hvor effektiv du er? 3. Din succesrate.

Systemet er baseret på den nyeste teknologi, og du kan aldrig blive bedre end systemet. Det kan køre hurtigere og har forskellige niveauer. De 2 primære faktorer er den avancerede boldmaskine og Fitlight, som er trådløs og styres via en Ipad – spillernes bevægelser/reaktioner aktiverer boldmaskinen. Se mere her

Svømning

For svømmere byder Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel og Park Vendia Vandhuset på de helt rigtige forhold.

På sportscentret sørger vi for at gæsterne har optimale rammer for et godt udbytte af deres træningslejr. Vi justerer gerne måltiderne til de aktives behov, således energien er i top, når der skal trænes.

Vandhuset, som har 50-meterbaner, ligger kun 100 meter fra os. Se mere information her 

Den helt nye FiberHallen (opført i 2015) er en dobbelthal med 2 baner, som er beregnet til håndbold, indendørs fodbold og floorball. Hallen har desuden 10 badmintonbaner. I tilknytning til FiberHallen ligger HALLEN Park Vendia, med en enkelt bane beregnet til samme sportsgrene som FiberHallen samt også basketball.

Hos Vendia Fitness kan vores gæster træne til stærkt favorable priser.

Håndbold-Floorball

Den helt nye FiberHallen (opført i 2015) er en dobbelthal med 2 baner, som er beregnet til håndbold, indendørs fodbold og floorball. Hallen har desuden 10 badmintonbaner. I tilknytning til FiberHallen ligger HALLEN Park Vendia, med en enkelt bane beregnet til samme sportsgrene som FiberHallen samt også basketball.

Hos Vendia Fitness kan vores gæster træne til stærkt favorable priser.

Derudover vil vi i samarbejde med vores skandinaviske agenter afvikle miniturneringer på tværs af landegrænserne.

Tennis

Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel samarbejder med Hjørring Tennisklub. Hvis du som gæst hos DSC har lyst til at spille tennis, så booker receptionen gerne tid for dig på én af klubbens baner.

Tennisbanerne ligger lige ved siden af sportscentret. Husk at medbringe tennissko, da klubben kræver dette af hensyn til banernes vedligeholdelse. De har 8 grusbaner lige udenfor døren.

Prisen for banelejen er DKK 100, per time.

Golf

Med sin beliggenhed midt i Hjørring kommune er Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel ideelt for golfentusiaster. Hele 5 golfbaner findes der indenfor en radius af 24 kilometer.

Hjørring Golfklub - 5.8 km.
Vennebjerg Golf - 11.8 km.
Hirtshals Golfklub - 15.9 km.
Sindal Golfklub - 18.6 km.
Løkken Golfklub - 23.9 km.

Green fee voucher til Hjørring Golfklub kan købes i receptionen, få 20% rabat.

Cykling

For cykelentutiaster byder Dana Cup SportsCenter/Park Vendia Hostel velkommen i hyggelige rammer med mulighed for at leje både mountainbikes og landevejscykler.

Pris for lejen er kr. 300 for en dag og kr. 800 for en uge. Cyklerne skal bestilles inden ankomst.

For mountainbikere er der kun 12.8 km. til Tornby Klitplantage, som er yderst populær blandt lokale ryttere.

I samarbejde med VendelboCykler kan vi tilbyde de mere seriøse en time på en bikefitting-computer. Dette foregår hos VendelboCykler og må bestilles på forhånd. Se mere på dette link her