Sammensaet din menu Baggrund

Buffet 1

Kold dampet laks med dressing, rejer, citron og dild.

Gulerods- og kørvel roulade med creme fraiche og Lola bionde.

Kyllingebryst med serranoskinke og cheddar.

Grønsalat med omeletbidder og agurk.

Karsedressing.

Udskæring af okse, langtidsstegt med bagte tomater.

Vintersalat med mild sennepsdressing, æbler, hasselnødder og persille.

Vesterhavsost og dansk brie med druer og radisser.

Bedstefar med skæg (kage med abrikos og marengs).

Kr. 315,-

Buffet 2

Røget Hellefisk med agurke relish.

Salat med knækket hvede, krydderurter og årstidens grønt vendt i olie eddike dressing.

Mørbrad med tomatpure, basilikum og bacon.

Fennikel salat med dild og ærter.

Syrnet dressing med citron og hvidløg.

Kalveculotte, langtidsstegt, med pesto og timian.

Rodfrugtmos med persilleolie.

Chokolade roulade med flødeskum og bær.

Kr. 315,-

Buffet 3

Marineret sild med karrysalat.

Madeira sild med løg og kapers.

Glaseret skinke med stuvet spinat og sennep.

Salat med ristet grønkål og græskar kerner.

Små stegte kartofler.

Marineret kam med urter.

Små hakkebøffer med bløde løg, asier og skysauce.

Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele.

Kr. 315,-

Til alle buffeter serveres brød og smør.

Buffeter ud af huset er der et tillæg på brød og smør kr. 15,- pr. kuvert.

Mad ud af huset

Levering indenfor 10 km: kr. 500,-

Levering over 10 km: kr. 4,00,- pr. kørt km. 

Kokketimer ved anretning og præsentation af buffet: kr. 325,- (min. 2 timer).

Vi er fleksible såfremt I har andre ønsker til menuen og sammen finder vi en løsning der passer til jeres behov. Ved specielle ønsker vil der forekomme en merpris.

Kontakt os gerne i dag på sportscenter@danacup.dk eller på tlf: +45 98 92 67 00

Image

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter