Træningslejr

I professionelle omgivelser

Dana Cup SportsCenter er det oplagte valg til et godt træningsophold med perfekte rammer til stort set alle sportsgrene. Med vores beliggenhed i Park Vendia-området, leverer vi de bedste træningsfaciliteter for både elite og bredde. 

Hos os kan I afholde træningslejr i fodbold, svømning, håndbold, atletik, volleyball, tennis mv. Vores køkken sikrer sund og lækker mad, og alle vores værelser har eget badeværelse. 

Image

Koncentrér jer om det vigtige - lad os om det praktiske

En træningslejr består af meget planlægning og koordinering, og vi bestræber os på at gøre jeres ophold så succesfuldt som muligt. Vi tager os derfor af alt det praktiske fra start til slut. 

Inden ankomst finder vi sammen de bedste løsninger til jeres ophold, hvor træning og måltider spiller sammen. Ønsker I en træningskamp, hjælper vi jer med at organisere dette. Vi finder et modstanderhold passende til jeres niveau og skaffer dommere til kampen, hvis dette ønskes. 

Image
Fodbold
Svømning
Håndbold
Tennis

200 meter fra Dana Cup SportsCenter ligger den lokale tennisklub og med otte udendørs grusbaner, to udendørs minibaner, slagmur og to indendørs baner er der rig mulighed for at samle hele holdet på en træningslejr. 

Atletik
Øvrige

Kontakt os
_______________________

Tel.: (0045)98 92 67 00
Mail: sportscenter@danacup.dk

Find os
_______________________

Dana Cup Sportscenter
Børge Christensens Vej
59800 Hjørring

 Åben kort og kørselsvejledning

                                                                 

Nyhedsbrev
 _______________________

Tilmeld dig vores nyhedsmail
og få målrettet information
samt gode tilbud.

Skriv dig op her >>

 

Copyright © 2019 Dana Cup SportsCenter