Golf Baggrund

Et golfophold i skønne omgivelser

Med beliggenhed i hjertet af Vendsyssel samt i midten af Hjørring Kommune er Dana Cup SportsCenter det ideelle sted for golfentusiaster. 

Nordjylland er præget af fantastisk natur og i en radius af 24 kilometer befinder der sig hele 5 flotte golfbaner. 

Image

Hjørring Golfklub

Blot 5.8 km fra Dana Cup SportsCenter ligger Hjørring Golfklub. Hjørring Golfklubs baneanlæg består af 3 udfordrende 9 hullers sløjfer, som ligger smukt placeret i et kuperet terræn i en afvekslende natur.

Image

Hirthals Golfklub

15.9 km fra Dana Cup SportsCenter ligger Hirtshals Golfklub. Golfklubben i kanten af Lilleheden Klitplantage byder på en meget smuk 18 hullers golfbane, som er relativ flad og let at gå, dog med spilmæssige udfordringer i form af tværgående vandløb og søer strategisk placeret.

Image

Løkken Golfklub

Løkken Golfklub ligger 23.9 km fra Dana Cup SportsCenter. Golfklubben er en hyggelig lille klub med omkring 400 medlemmer. De har en 18-huls bane samt en 9-huls pay to play bane.

Image

Vennebjerg Golf

11.8 km fra Dana Cup SportsCenter finder du Vennebjerg Golf og Fiskepark. FiskeparkVennebjerg Golf er en 12 huls pay and play golfbane, der ligger i et naturskønt område mellem Lønstrup og Hjørring.
Image

Sindal Golfklub

Sindal Golfklub ligger 18.6 km fra Dana Cup SportsCenter og har en smuk og velholdt 18-huls bane anlagt i en flot og afvekslende natur, godt beskyttet mod vestenvinden. Banen er kuperet, af meget høj kvalitet og med særdeles velholdte greens.

1

1.2

DCSC Footer

                              iconfinder facebook online social media 734399    iconfinder instagram online social media 734394

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter