Værelsestyper

Find den helt rigtige overnatningsmulighed til dig

På Dana Cup SportsCenter har vi 28 værelser fordelt på standardværelser, dobbeltværelser og familieværelser. Dertil kommer 1 og 3 værelses lejligheder i den nye akademi-bygninger og 6 hytter med plads til 4 personer.

Image

Standardværelse

Vores standardværelser er indrettet med køjesenge til 1-4 personer. På værelset er der 2 lænestole samt TV og eget badeværelse med brus. 

Image

Dobbeltværelse

Vores dobbeltværelser har dobbeltseng og eget badeværelse med brus. Værelset er udstyret med TV, 2 lænestole, et lille skrivebord samt fri kaffe og te.

Image

Familieværelse

På vores familieværelser er der plads til 6 personer. Værelset er indrettet med køjesenge samt dobbeltseng og værelset er derudover udstyret med 2 lænestole samt TV og eget badeværelse med brus.

Image

1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheden er indrettet med køje- og enkeltesenge til 1-4 personer. Lejligheden er udstyret med minikøkken, spiseplads, TV samt eget badeværelse med brus. 

Image

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheden har 2 soveværelser samt sovemuligheder i opholdsrummet. Lejligheden er indrettet med køjesenge, enkeltsenge samt sovesofa. Lejligheden er udstyret med minikøkken, spiseplads, TV samt eget badeværelse med brus. 

Kontakt os
_______________________

Tel.: (0045)98 92 67 00
Mail: sportscenter@danacup.dk

Find os
_______________________

Dana Cup Sportscenter
Børge Christensens Vej
59800 Hjørring

 Åben kort og kørselsvejledning

                                                                 

Nyhedsbrev
 _______________________

Tilmeld dig vores nyhedsmail
og få målrettet information
samt gode tilbud.

Skriv dig op her >>

 

Copyright © 2019 Dana Cup SportsCenter