Ophold

Bo på Dana Cup SportsCenter i hjertet af Vendsyssel

Park Vendia er med sine 34 værelser centralt beliggende i et grønt område i Hjørring, tæt på centrum og i gå-afstand til Vandhuset med bl.a. 50 m baner og wellness-område, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion, tennisbaner, fitnesscenter, friluftsbad mv. Hjørring Golfklub med 27 huller ligger mindre end 10 min. kørsel fra Park Vendia.

 

Lønstrup, Rubjerg Knude og Skallerup ligger under 20 min. kørsel fra Park Vendia, og der er 3 km til Hjørring Golfklub. Afstand til Hirtshals 17 km, Løkken 22 km, Sæby 40 km, Aalborg 55 km og til Skagen knap 60 km.

Image

Både standardværelser og familieværelser er enkelt indrettet med TV på værelset og eget badeværelse. Der er flere opholdsstuer med TV og brætspil, lille gæstekøkken med fri kaffe/the samt flere mødelokaler. Desuden vestvendt terrasse med grilludstyr. Gæster har fri adgang til WIFI på alle indendørs arealer.

I den tilstødende akademi-bygning udlejes studiolejlighed (2-4 pers.) samt 3-vær. lejlighed (4-8 pers.) med TV, eget mini-køkken med bl.a. køleskab, fryser og micro-ovn samt badeværelse. Nogle lejligheder har direkte adgang til sydvendt terrasseområde.

Alle indendørs arealer er røgfrie. Privat parkeringsplads.

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter