Ophold

Bo på Dana Cup SportsCenter i hjertet af Vendsyssel

Dana Cup Sportscenter er med sine 28 værelser beliggende i et grønt område i Hjørring, tæt på centrum og i gå-afstand til Vandhuset med bl.a. 50 m baner og wellness-område, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion, tennisbaner, fitnesscenter, friluftsbad mv. Hjørring Golfklub med 27 huller ligger mindre end 10 min. kørsel væk. 

Vestkysten ligger under 20 min. kørsel fra Dana Cup Sportscenter, så man kan hurtigt komme ud til havet og de hyggelige kystbyer. Afstand til Lønstrup og Rubjerg Knude er 15 km, Hirtshals 17 km, Løkken 22 km, Sæby 40 km, Aalborg 55 km og til Skagen knap 60 km.

Image

Både standardværelser og familieværelser er enkelt indrettet med TV på værelset og eget badeværelse. Der er flere opholdsstuer med TV og brætspil, lille gæstekøkken med fri kaffe/the samt flere mødelokaler. Desuden vestvendt terrasse med grilludstyr. Gæster har fri adgang til WIFI på alle indendørs arealer.

I den tilstødende akademi-bygning udlejes studiolejlighed (2-4 pers.) samt 3-vær. lejlighed (4-8 pers.) med TV, eget mini-køkken med bl.a. køleskab, fryser og micro-ovn samt badeværelse. Nogle lejligheder har direkte adgang til sydvendt terrasseområde.

Alle indendørs arealer er røgfrie. Privat parkeringsplads.

Kontakt os
_______________________

Tel.: (0045)98 92 67 00
Mail: sportscenter@danacup.dk

Find os
_______________________

Dana Cup Sportscenter
Børge Christensens Vej
59800 Hjørring

 Åben kort og kørselsvejledning

                                                                 

Nyhedsbrev
 _______________________

Tilmeld dig vores nyhedsmail
og få målrettet information
samt gode tilbud.

Skriv dig op her >>

 

Copyright © 2019 Dana Cup SportsCenter