Ny Køkkenchef til Dana Cup SportsCenter

Den 1. december 2018 tiltrådte den 54-årige Carsten Olsen, bedre kendt som "Den Skaldede Kok", som køkkenchef hos Dana Cup SportsCenter. Carsten har sin uddannelse som kok fra Hotel d'Angleterre, hvor han efterfølgende har drevet restaurant i Tivoli, skrevet 8 kogebøger, lavet 160 TV-programmer og været kok hos Go' Morgen Danmark. 

Carsten er nu flyttet til Bindslev, hvor han har familiemæssige relationer og hvor ønsket om en rolig tilværelse kan blive opfyldt. Inden sin oficielle ansættelse på sportscenteret, gik Carsten hurtigt i gang med ansættelsessamtaler, da alt gerne skulle spille til den 1. december. 

I den halve måned Carsten har været ansat på Dana Cup SportsCenter, har han allerede været en del af det hidtil største arrangement, som sportcenteret har arrangeret. En julefrokost for 578 ansatte hos Hjørring Kaserne i Fiberhallen dannede ramme for en god aften med lækkert mad. Maden bestod blandt andet af sild efterfulgt af en traditionel julebuffet og til dessert risalamande. Gæsterne var glade og tilfredse med maden og Dana Cup SportsCenter glæder sig til det fremtidige samarbejde med Carsten. 

1

1.2

DCSC Footer

                              iconfinder facebook online social media 734399    iconfinder instagram online social media 734394

 

 

 

 

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter