Faciliteter

Vi har faciliteter til enhver lejlighed

Image

Lokale 1/Spisesal

Lokale 1, også kaldet vores Spisesal, er hvor vores gæster nyder deres morgen- samt frokostbuffet. Lokale 1 kan også bruges i forlængelse med Lokale 2 og i denne sammenhæng bruges lokalet oftest til buffeten. 

Image

Lokale 2

Lokale 2 er 90 kvm og kan rumme op til 60 siddende personer. Lokale 2 er udstyret med 2 fladskærme, projekter samt whiteboard og har udgang til en skøn udendørs terrasse. Har man brug for mere plads, kan Lokale 2 bruges i forlængelse med Lokale 1. 

Image

Lokale 3

Lokale 3 er 50 kvm og kan rumme op til ca. 42 siddende gæster. Lokale 3 er en nyere tilbygning til Dana Cup SportsCenter og med fladskærm, dør til udendørsarealer samt indgangsparti fra parkeringsplads, er dette lokale oplagt til både møder og selskaber. Lokalet kan forlænges med Lokale 4, hvor der tilsammen kan sidde ca. 84 personer.

Image

Lokale 4

Lokale 4 er 50 kvm og kan rumme op til ca. 42 siddende gæster. Lokale 4 er en nyere tilbygning til Dana Cup SportsCenter og med fladskærm samt dør til udendørsarealer er dette lokale oplagt til både møder og selskaber. Lokalet kan forlænges med Lokale 3, hvor der tilsammen kan sidde ca. 84 personer. Til møder bruges dette lokale oftest til loungeområde/pauser. 

Image

Sal 1 - Hallen Park Vendia

Sal 1 kan med sine 114 kvm rumme op til 130 siddende personer. I lokalet er der projekter, mikrofon samt højtaler til rådighed og er velegnet til både møder, selskaber og fysisk aktivitet.

Image

Sal 2 - Hallen Park Vendia

Sal 2 er 103 kvm og har plads op til 100 siddende personer. I lokalet er der projekter, mikrofon samt højtaler til rådighed og ligesom Sal 1 er dette lokale velegnet til både møder, selskaber og fysisk aktivitet. 

Lej en hal

Udover vores lokaler, råder vi også over 3 haller: Hal 1 (Hallen Park Vendia) og Hal 2+3 (Fiberhallen). Vores haller bliver oftest brugt til større arrangementer, hvor vi både har afholdt Spar Nord Aktionærmøde, større firmajulefrokoster og Hjørring Messen som eksempler. 

Har du et arrangement der kræver mere plads, er vores haller en oplagt mulighed til dette. Vi sørger for alt det praktiske og i samarbejde med dig finder vi den helt rigtige løsning. 

                                                                                                                                                                         Copyright @ 2019 Dana Cup SportsCenter