Fest og Events

Er du på udkig efter stedet til din næste fest eller dit næste event?

Dana Cup Sportscenter tilbyder den fulde pakke fra start til slut. Vi sørger for at din fest bliver afviklet som aftalt, således at du, som vært, blot kan være til stede med gæsterne. Inklusiv i prisen er menuen, lokale, køkkenpersonale, tjenere, opstilling og oprydning. 

Vi har lokaler med plads op til ca. 80 personer. Til større events eller selskaber kan vi tilbyde FiberHallen med plads op til ca. 1.300 personer. Vi kan også tilbyder overnatningsmuligheder til dine gæster/deltagerer. 

Image

Den bedste løsning til dig

Ønsker du at holde et arrangement hos os, byder vi dig først indenfor til en snak om ønsker og en rundvisning. På den måde er vi sikre på, at vi finder det rigtige lokale og stemning til dit arrangement. Hos os tilbyder vi moderrne AV-udstyr, gratis Wi-Fi, gratis parkering m.v. Servicen er altid i top og sammen med vores køkkenpersonale er du sikker på god forplejning, hvis dette ønskes. Derudover råder vi også over 28 værelser og 6 hytter til overnattende gæster.

Når vi kommer tættere på arrangementet, får du et møde med vores dygtige køkkenchef, og sammen finder I frem til menu og detaljer, så du får det arrangement som du ønsker. 

Fester

Barnedåb

Barnedåb i børnevenlige omgivelser

Barnedåb er en særlig dag, hvor familie samles for at fejre den lille ny. Hos Dana Cup SportsCenter står vi klar med den bedste service, så I kan nyde denne særlige dag. Fra alle vores festlokaler er udgang til grønne områder, så børnene i jeres selskab nemt kan komme ud og lege.

Konfirmation
Bryllup
Firmaarrangement
Skræddersyet Event

Kontakt os
_______________________

Tel.: (0045)98 92 67 00
Mail: sportscenter@danacup.dk

Find os
_______________________

Dana Cup Sportscenter
Børge Christensens Vej
59800 Hjørring

 Åben kort og kørselsvejledning

                                                                 

Nyhedsbrev
 _______________________

Tilmeld dig vores nyhedsmail
og få målrettet information
samt gode tilbud.

Skriv dig op her >>

 

Copyright © 2019 Dana Cup SportsCenter